Modele fustanesh per vajza me mbules

Merre karriken, merre, merre. Tjetri përmi bankë. Manteli i gatë, mbules e vërtet, i gjori ai i Cili Nën të veten e gjen. PAM-PAM-PAM Errësira pushimin e gjatë. Hare e lumturi Deri Atje ku NUK ka. Nëpër klasë, koka gazmore, gojëplot lëvdrohen se ikën shpejt nga ai sikletë. Hareja PA Kufi të bënë zilen Mos me NDI, e Hapë deren profesori nga Terri që të jepë dritë. Profesor për MBI Profesor ai Njeri, me plotë qetësi Vetëm thotë „ndodhë Edhe Kjo o Djem të ri“. JO Rini, rujuni prej shkollhajvanave si KY. NUK e Dini ç`far njerzi Jon, NUK JANË NJERZI-hahahah. Krejt qetë e fillojn Edhe ligjërimin, po dije që në nga ai moment Mo NUK je TI ai që ke qenë.

Sipërfaqja jote mbetet AJO që ka qenë, por Brenda ke një „ë“ [48] që nga Brenda të gëdhend-si virus, ASI i fortë, Trojan. Ja këso logjike vetem BE-ja ka, të MOS Themi KRIMINELI ndihmon kriminelin. Ndryshe NUK ka logjikë që mendja e shëndosh Mund ta pranojë. Njerzit janě VRA, janě pre, janě dhunu. Këto si duket dikush po donë me i mëlu. Kësaj i thonë mbulesë e krimit, e mbulesa e krimit është zinxhir i Cili prodhonë kriminel të RI. E qishtu Luhet cicimici, Tak-tuk, tashti e ka rénine Serbie me lujt. Për PAQE, thotë „Mir Ju kanë Bo, për shka Jonë zyret e regjistrimit, un jemi në xhungël me Punu n`zezen a? Un pi dojin BE-në? [51], për Krim, qysh ja kanë nisë, citoj nga „Europa e lirë“: „Mendojmë se KY është një incident i paramenduar, i Cili NUK është Vetëm Sulm kundër pronave të kompanive serbe, por përpjekje për të ndërprerë çdo komunikim midis Serbëve të Kosovës dhe lidhjet e pneu me pjesën tjetër të Serbisë dhe Botës „.

U Heken spiunët Mekanik dulën në dritë ATA Organik APO u NDAL Krimi Mekanik filloj ai Organik!? Tada dhe POPULLI i Serbis ka shanca me zgjedhë, të qëndrojnë PRAPA kriminelëve (spiunëve) APO të heqin doré nga metodat e Tilla. Gjithë të angazhuarit në Kosovë e Rreth Kosovës duhet me u deklaru, me kriminelët APO me paqen? Tisha konë mretë i Kosovës, qitashti e kisha dhezbollah ë një cigare, i kisha thonë grujes çitma një çajë Edhe kisha prit 24 orë pozicionimet e Tyne. Kush NUK ëshë kundër është për. [49] një popull me plotë plagë, Besnik, e Kurban i Pansllavizmit-brravo Ju qoftë, PA dallavere, PA pshtellu Peget Jonë ka dojin me dalë në dritë njerzore. Lëvizja ideologjike është transformim i energjisë së Shme të indidëve të një popullsie Brenda një hapsire dhe lëvizë e orientuar nga DISA individudë të Lidhur për një Qendër (ideologë APO IDE). KY llojë i lëvizjes ka fillimin, PRA është lëvizje e orientar dhe Mund të llogaritet Edhe Fundi. Kur ta shohë që shteti po punon për MU, Edhe Unë punojë për ta gjermant, travailleur se JO mahi, po shka me Bo, plani i Keq. Nejse e Bonen Kullen shumë të fortë (detyra Ishte ma të lartë), por Kur i Maten lartësin e francezëve Ishte më e lartë.

Euleksi NUK duhet të ketë forcé përndjekse, AJO duhet të jetë në Duar të gjykatave të Kosovës. Oda e Binak alis duhet mi påse në doré këtë fuqi. Euleksi po banɛ Pazar nëpër mjegull. BACA klinton, përmendoren e të cilit e Kemi te ish Lokali i video-lojrave një ditë në një gazetë Kish pas thonë „është interesesant se si do t`ja dalë Kosova me Treg AQ të Vogël e popullsi AQ të Madhe“ (nejse nashta në formulim Kam Gabu, po kordinantat janě interesant , e ATO i dinë secili banorë i Kosovës).

Veröffentlicht von